Sivut

keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Kun maha laahaa maata

 Tässä postauksessa ei ole mitään muuta kuin Wattia :). Remontti ja puutarharintamalla ei ole tapahtunut mitään raportoitavaa, joten päätin että on Wattipäivityksen aika. Tämä on oikeastaan aika heikko päivitys blogiini, mutta kai jokunen tikusta asiaa-kissapostaus mahtuu muiden joukkoon...

Olemme näillä näkymin muuttamassa kuukauden sisään. Ei millään jaksaisi odottaa ja päästä tutkimaan mitä uuden talon pihalla mahdollisesti kasvaa. Joitain perennoja, kuten iiriksiä ja pioneja aion siirtää Röttelöstä uuteen pihaan, jotta saan ihailla niiden kukintaa kahdessa paikassa. Mutta katsotaan sitten lähempänä mitä kannattaa tehdä. Olen oppinut että mahtipontiset suunnitelmat eivät aina toteudu.

Watti

Watin laihdutusprojekti ei ole tainnut edetä :(. Armas sulkakeppi hajosi emmekä ole osanneet sitä korjata. Onneksi on laserlelu, mutta se ei fiksua kissaa kauaa viihdytä.


Watti haaveilee pihasta jossa kasvaa mehevää ruohoa. 

Kävimme kävelyllä. Watin uusi kävelytekniikka on mahdollisimman leveä kävelytyyli. Maha kun laahaa maata ja se tuntuisi kenestä tahansa ikävältä.


Kylläpä Röttelö näyttää hassulta vain puoliksi maalattuna!


Ei ruohoa täälläkään.


Mahaa on laahattu hangessa nyt tarpeeksi, sisälle on päästävä!

Kohta muutetaan :). 

16 kommenttia:

 1. Kissapostaus sopii erinomaisesti ihan pääaiheeksikin. Kevättä ja kukkia odotellessa aiheet alkavat loppua tässä minultakin.
  Onkos eläinlääkäri laittanut Watin laihikselle? Ei se ainakaan kuvissa erityisen paksulta vaikuta. Nuorempana Juuso lihoi talvella, mutta laihtui kevätkauden alkaessa. Vanhemmiten se on alkanut pysyä läpi vuoden samoissa mitoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, eläinlääkärin mielestä Watin pitäisi laihduttaa 500 g-1 kg. Alan itsekin olla sitä mieltä että ehkä meillä on vaaka rikki, Watti kelpaa minulle ihan tuollaisenaan <3. Voihan se toki olla talvirasvakerrosta, joka sulaa keväällä :D.

   Poista
 2. Meidänkin vanhempi kissa Lisse laahaa mahaansa hangella. On sitä yritetty laihduttaa, mutta siinä kävi juuri päinvastoin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyen säkäkorkeuden kirouksia kun maha roikkuu hangessa :D. Kissaa ei noin vain laihduteta. Ei niitä jumppaleikkejäkään jaksa keksiä koko ajan kun kissat on helposti kyllästyvää sorttia.

   Poista
 3. Kissapostauksiakin kaivataan ja Watin kuulumiset ovat myös tärkeitä! Meilläkin on kaksi pulskaa poikaa, melkein heilläkin masuvillat maata laahaa, mutta leikattuja ovat niin siitäkin se mahan roikkuminen johtuu ja molemmilla on paksu talvikarva ja sekin hämää, näin varmaan Watillakin! No kun uuteen kotiin pääsette tulee Watille paljon puuhaa myös ja saattanee solakoitua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teilläkin on mahan laahaamis-ongelma :D. Meillä mummo ehdotti Watille kissojen kauneusleikkausta, yksi kirurgin nipsaus vaan ja roikkuva maha olisi tiessään. Ei ehkä päädytä niin radikaaliin ratkaisuun.

   Poista
 4. Meilläkin on kissoista varsinkin Hipsu pulskistunut talvisen sisällä olon seurauksena. Rasmus on talvellakin jonkun verran ulkona, niin on ehkä vähän paremmin pysynyt kuosissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ehkä se löllöstyminen johtuu Watillakin osin sisällä oleilusta ja liikkumattomuudesta. Ehkä kevät vie kilot mennessään :)

   Poista
 5. Löysin blogisi ja nyt ihmettelen että pidättekö röttelöä kakkoskotina vai oletteko muuttamassa siitä? Mukava blogi, palaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tervetuloa tänne :). Ostimme Röttelön muutama vuosi sitten mökiksi/ vapaa-ajan asunnoksi. Röttelö myytiin purkukuntoisena, ja siinä kyllä riittää työsarkaa moneksi vuodeksi eteenpäin.

   Poista
 6. Lumi ei ole kulkijalle mieleen kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut yhtään mieleen... olenkin viime aikoina kuullut sellaisia epäilyjä, ettei Watti olisi kissa ollenkaan.

   Poista
 7. Jokohan olette päässeet muuttamaan, onnea uuteen kotiin teille ja Wattikisulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kovat pakkaamispuuhat meneillään, varmaan ensi viikolla jo päästään muuttamaan :). Watti ei jaksa odottaa uuteen kotiin pääsyä. Sen spurtit katkeaa niin lyhyeen tuolla pikkukämpässä.

   Poista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista