Sivut

torstai 21. toukokuuta 2015

Kohta tulee kaamea kankkunen

Ukko tuli työmatkalta Englannista ja toi Watille tuliaisiksi supertomaatin. Suomessa samainen supertomaatti maksaa läheisessä eläinkaupassa kauheat 15 €, mutta se takaa minttuhumalat pitkäksi aikaa.

Näin rauhallinen kissa meillä oli tunti sitten.

 ..Sitten lyhyt vilaus tomaatista ja Watti juoksi perässä ja maukui tarkoittaen: ''Anna jo! anna jo!''

Snif, onpas tuttu tomaatti... tästä on hyviä kokemuksia.

Silmät seisovat päässä.

Syvä henkäys...

Ihaillaan vielä vähän kauempaa..

.. ja sitten jatkuu!


4 kommenttia:

 1. Selvästi mieluinen tuliainen. Minttu on onneksi laillinen huume. Nero ei ole koskaan innostunut mistään missä on kuivattua minttua, kasvimaalla se kuitenkin hoiteli keväisin omaa kissanminttuaan kunnes virmajuuri vei voiton. Iloisia hetkiä supertomaatin parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että Nero hoiti omaa kissanminttuaan vallan perusteellisesti :D. Minäkin ostin Watille oikean kissanmintun, mutta se ei välittänyt siitä ollenkaan. Toisaalta ei mikään yllätys koska Watti on muutenkin ulkoilma-vastainen kissa. Virmajuurta voisimme vielä kokeilla, jos se sitten nappaisi.

   Poista
 2. Kissanminttulelut saavat Juusonkin sekoamaan totaalisesti. Nyt sillä on oma kissanminttupehko alapihalla ja siitä se tykkää. Ajattelin hankkia Cherin maintsemaa virmajuurta ja testata, millainen vaikutus sillä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuson minttuhumala-hetkistä onkin aina hauska lukea :D. Eva Robildin Perennakirjasta luin että on olemassa myös sellainen lajike kuin kollinminttu. En vaan ole nähnyt missään, ehkä se antaa hyvät pöhnät kollikissoille pelkästään.

   Poista