Sivut

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Röttelön vilkas yöelämä

Meillä on ollut jonkin aikaa käytössä valvontakamera vajan nurkalla. Kamerassa on infrapunalaukaisin, joka laukaisee kuvan heti jotain liikettä havaittuaan ja lähettää sähköpostiin ottamansa kuvan. Joka aamu saa mielenkiinnolla tarkistaa yöllä napsitut kuvat. Kamera on tarkoitettu mahdollisten varkaiden havaitsemiseen, mutta onneksi toistaiseksi kameraan ei ole tullut ihmishahmoja.

Näyttää siltä kuin röttelön pihalla olisi joka yö lepakoiden ja muiden omituisten otusten bileet. Suurin osa kuvista on tullut sähköpostiin aamuyöllä klo. 02-04 välillä.

Kukkuluuruu!

Pallo matkalla jonnekin


Mikähän tämäkin pötkylä on?


Laskeutuuko lentävä lautanen röttelön pihalle?

8 kommenttia:

 1. Ihan selvästi ufot ovat valloittaneet pihamaanne aamuöisin. Ehkä ne voisi valjastaa remppahommiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, ufojen pitää maksaa oleilunsa pihallamme edes työllä :D.

   Poista
 2. Hurjaa, selvästi pihalla kummittelee :) ja alienit liikkuvat seudulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eihän tässä uskalla edes lähteä yöllä huussiin kun kaikenmaailman olioita pyörii tontilla :D.

   Poista
 3. :D Mahtavaa! Toihan on tosi mielenkiintoista seurata mitä pihassa tapahtuu :) Kuinka monta kuvaa yössä tulee? Ja millainen kamera teillä on käytössä? Me olemme miettineet sellaisen hankintaa myös..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yöllä tulee aina vähintään muutama kuvaa, se on aika herkkä kun se ottaa rankkasateistakin kuvia. Aluksi me ajateltiin riistakameraa mutta ne oli tosi kalliita. Lopulta päädyttiin tilaamaan Ebaystä/Amazonilta kun siellä oli kaksi kameraa samaan hintaan mitä yksi kamera Suomessa olisi maksanut. Tuon merkki on muistaakseni Foscam. Kyllä ehdottomasti kannattaa hankkia joku videosysteemi, koskaan ei tiedä millä asioilla ihmiset liikkuu :). Meidän kamerassa on se hyvä puoli että se ehtii laukaista ja lähettää meille kuvan vaikka joku huomaisikin sen ja varastaisi tms.

   Poista
 4. Kyllä öisin kannattaa huussisa käydä jos tarvis on. Nämä lentävät nenäliinat taitavat olla yökkösiö tai kiitäjiä. Ne ovat kuin pieniä helikoptereita pörinöineen kaikkineen. Niitä kutsuu paikalle öisin kukat tuoksuineen. Näitä kukkia taitaa tältä tontilta löytyä jonkin verran.. Tuula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuntuu että ainakin se pitkäkorvainen on korvayökkö, sen silhuetti sopii ainakin siihen: korvat ja puuhka olalla. Kiitäjät on komeita, harmi ettei niitä näe päivällä!

   Poista