Sivut

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Keittiö kohenee hissukseen

Viikonloppuna saimme apua keittiön lateksimaalilla maalattujen levyjen poistamisessa ja seinien uudelleen levytyksessä. Iloinen yllätys oli se, että puukuitulevyjen, ensopahvin ja tervapaperin alla laudoitukset olivat aivan kuivia. 


Emme pinkopahvia ehtineet etsiä rautakaupoista, joten ostimme ilmansulkupaperia, jonka pitäisi päästää vesihöyryä lävitseen. Tuli melkein kiirus levyttää seinät uudelleen kun huomasimme että hiirulainen oli päässyt keittiöön jostain lattian rakosesta. Näkkileipää ja lakuja oli naposteltu. Varsinainen ruokavalio pikku hiirellä...


Katonrajan homeläntin aiheuttajan löytäminen vaati salapoliisin työtä. Keittiön kattoa nakuteltaessa ilmeni että piippu oli ilmeisesti vuotanut vettä ullakon lattialle ja lahottanut muutaman lattialankun. Onneksi ullakon purut olivat kuivia, ne eivät tarvitse vaihtamista. Kuivunut home pystyttiin helposti kuuraamaan pois, siitä tuskin enää on mitään harmia. Talossa oli ennen outo, ummehtunut tuoksu, mutta nyt taloon tullessa ei haista yhtään mitään. 


Muurari tulee vilkaisemaan piipun kuntoa ensi viikolla, toivotaan että piipun korjaaminen ei ole iso homma!


Seuraavaksi pitäisi korjata katon aukko ja maalata seinät. Lattiasta tulee punainen ja seinän yläreunaan tulee Ritva Kronlundin pelargoni-reunus.

Keittiö tällä hetkellä
Watti suorittaa intensiivistä laatutarkastusta pelargoni-reunanauhalle :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti