Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Vuodet vierivät tapeteissa

Ehkä 50-luvun alussa rakennetun rintamamiestalomme tapettilöydökset eivät ole kaikkein jännittävimmästä päästä, mutta kyllä niistä silti huomaa historian siipien havinan. Löysimme olohuoneesta pätkän vähän 40-luvun tyylistä tapettia. Tapetin päälle oli vähän myöhemmin pistetty puukuitulevyjä ja sen päälle ilmeisesti jotain neutraalia kukkakuviollista tapettia.

 Hieman vanhahtavan tapettivalinnan jälkeen moderni 50-luvun ruututapetti löysi tiensä olohuoneeseen.
 Sitten flower poweria uhkuva pirteä 60-luku saapui ja seinät saivat oranssikukkaisen ilmeen.
Nyt svengaava 60-luku oli jo ohi ja oli jo aika kääntää suut takaisin mutrulle ja valita neutraali ja aikuismaisempi tapetti.

Ja nyt, vuonna 2014 saapuu nuori pariskunta taloon ja pistää olohuoneen seiniin Isoäidin aikaan-medaljonkitapettia ja makuuhuoneeseen puolestaan Birger Kaipiaisen Ken kiuruista kaunein-tapettia. Tapiseeraaja aloittaa huomenna hommat, en malta odottaa lopputulosta!


2 kommenttia:

  1. Wau, hienoja tapetteja teille on tulossa! Kuin myös nuo mitä on olleet. Omalla tavallaan hauskoja :) Kiva on lukea blogiasi :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitos! Harmi vaan kun vanhoja tapetteja ei oltu jätetty tuonne alle vaan pelkät kaistaleet oli jäljellä, poimin ne talteen. Kävin vakoilemassa sinun blogiasi, teillähän on samanlainen projekti kuin meillä! Täytyypä alkaa seurailemaan miten teidän remppa etenee :).

    VastaaPoista