Sivut

maanantai 16. helmikuuta 2015

Lyhyt huolivalitus

Olen joutunut pitämään nyt pientä taukoa blogin kirjoittamisesta. Viime viikolla Ukko meni nielurisaleikkaukseen, joka meni hirvittävällä tavalla pieleen, emme tiedä miksi. Hän on menettänyt puolet verimäärästään kun kurkun pääverisuoni on mennyt poikki. Nyt ei kuitenkaan pitäisi olla enää hätää, odotamme Watin kanssa että hän pääsisi kotiin.  Watti toi Ukon tyynylle hiirensä, kenties toivoen isin palaavan. Watin ikävän huomaa myös sen myötätuntoisesta katseesta ja hieman rauhallisemmasta käytöksestä.

Vastaan paremmalla ajalla Karoliinan puutarha-blogissa alkunsa saaneeseen Puutarha-haasteeseen, kysymykset näyttivät kivoilta :). 

Lopuksi näytän vain Wattia lekottelemassa keväisessä aamuvalossa.Watilla on aivan ihana, samettinen ja pehmeä masu.

Tässä tämä olikin tällä kertaa :)


10 kommenttia:

 1. Huh, on varmaan ollut katkaisevat hetket käsillä, kun leikkaus on noin mennyt pieleen. Onneksi kaikki on nyt hyvin ja Wattikin saa isännän terveenä takaisin. Kissatkin ikävöivät ihan oikeasti ja näyttävät ilonsa saatuaan palvelusväkensä lähelleen. Aurinkoa on viime päivinä saatu, pitäisikö itsekin kellahtaa kissan viereen siitä nauttimaan.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. On tämä kyllä aika pelottavaa, että leikkauskohta alkaa vuotamaan kolme kertaa. Toivottavasti ei kuitenkaan ihan lähiaikoina päästä Ukkoa kotiin kun hemoglobiini hädin tuskin edes sadassa :/.
   Kyllä eläimet vaistoavat, ja ihan varmasti tuntevat myötätuntoakin, vaikka moni muuta väittää. Kellahda vaan kisun viekkuun, minäkin tänään kellahdin Watin viereen auringosta naustiskemaan :)

   Poista
 3. Voi kauheaa! Onneksi henki säilyi. Hui, pelästyitte varmaan puolikuoliaaksi. Juuri luin, että Suomessa kuolee lääkärien tekemiin hoitovirheisiin tuhansia ja tuhansia ihmisiä. Apua. Onneksi sinulla on Watti lohdutuksena siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, on ollut kyllä aikamoista jännityksessä elämistä jo viikon ajan. Toivotaan että kurkku umpeutuu nyt ilman ongelmia. Täytyy ehdottomasti tutkia tarkoin jos hoitovirhe on sattunut, ei tällainen mielestäni ole enää normaalia. Watillakin taitaa olla jo vähän tylsää kun ei ole kahta ihmistä sitä aina leikittämässä :).

   Poista
 4. Voi miten kauhea asia, tuollainen leikkaushan pitäisi olla aika helppokin ja tavanomainen. Teidän täytyy ehdottomasti varmistaa hoitovirheen mahdollisuus! Oikein kylmät väreet menevät! Onneksi tilanne on kääntynyt hyvään suuntaan! Toipumisterveiset! Onneksi Sinulla on Watti lohduttamassa ja lähellä kehräämässä ja puskemassa! Lahjallakin se halusi muistaa, voi pientä ihanuutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsille se nielurisaleikkaus on paljon helpompi, näköjään aikuisille yllättävän rankka. Eiköhän se tästä, ukko pääsee tänään vissiin jo kotiin :). Joo, ja Watin ikävä näköjään senkun yltyy, tänä yönä sain jo kaksi hiiripaistia :D.

   Poista
 5. Hurjaa! Mikään leikkaus ei ole riskitön, mutta miten nielurisaleikkauskin voi mennä noin pahasti pieleen. Palautteen paikka. Toivottavasti toipuminen on kuitenkin nopeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pienessä rutiinileikkauksessakin voi aina mennä jokin pieleen. Ja jos ei itse leikkauksessa käy mitään, niin sen jälkeen on alttiina kaikenlaisille tulehduksille. Kyllä Ukko on paremmassa kunnossa kuin viikko sitten, mutta rautaa pitää nyt tankata. Tästä vielä viikko ilman ongelmia niin ollaan jo selvemmillä vesillä.

   Poista
 6. Aika hurjalta kyllä kuulostaa! Kissat on viisaita, ja toivottavasti tuovat iloa myös paranemisvaiheeseen!

  VastaaPoista