Sivut

torstai 18. joulukuuta 2014

Watti pääsi hommin

Röttelön remontti on vaarassa päätyä kissablogiksi, mikä ei ollut alkujaan tarkoitus. Mutta ehkä varsinkin nyt loskakeleillä kissapitoinen asiasisältö on ihan ymmärrettävä.

Mutta ensin esittelen hyasinttini ja jouluruusuni jotka löysin onnen kantamoisena sopuhintaan Prismasta. Olin ihaillut kukkakauppojen kauniita ja kiiltäviä jouluruusuasetelmia, hintahaitari pääkaupunkiseudulla näkyi niillä olevan 18- 45 €. Itse tyydyn köyhän miehen versioon, lahjapaperilla kääräistyyn asetelmaan. 

Ihanaan vanhaan tonttuni reppuun löytyi enkelinkellokynttilä, se on juuri oikean kokoinen.
Viime viikolla askastelin talviasetelman vitriiniin. Tässä asetelmassa sorsat, puput, ketut ja karhut elävät sulassa sovussa. Clas Olssonilta löytyi muutamalla eurolla lumen alla kajastava led-valo.
Tänään otimme loputkin joulukoristeet esille ja Watti pääsi hommiin. Täällä vedettiin sellaista rallia että matot meni rullalle eikä kamera ehtinyt ikuistamaan.
Watin masu ei kestä muoveja eikä kiilteitä, lelut kerätään varmuuden vuoksi yön ajaksi pois.


10 kommenttia:

 1. Watti ansaitsee blogihuomion. Söpeli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ettei Wattijuttuja ala jo tulla korvista :).

   Poista
 2. Watin kuulumisia on oikein kiva lukea. Anna tulla vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät, taidan alkaa kerätä aineistoa kokonaan Watille omistettuun artikkeliin :D.

   Poista
 3. Kissablogiksi muuttuminen ei haittaa! Me lukijat tykätään kissoista :) Ihana jouluruusu. Se perhostapetti on aivan ihana, mikä siis tuolla aiemmissa näkyi, luen hissukseen taaksepäin. Kivoja juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusimmassa Kotipuutarhalehdessä onkin iso juttu jouluruusuista, on ne vaan niin ihania. Kiitos, on se perhostapetti aika vaikuttava! :)

   Poista
 4. Kenenpä ruoansulatus muovia kestäisi :) Mutta jouluna on lupa leikitellä. Watti on ilmeisen ahkera koristelija ja tosi komea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Watti kyllä osaa koristella, mutta sen joulukoristelut sijoittuu enemmänkin sohvien ja kaappien alusten koristeluun, niin ehkä se vihaakin joulua :)

   Poista
 5. Watti muistuttaa edesmennyttä kissaani. Ihana kisu! Leppoisaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo Watti kyllä ihana, iloinen ja rakastava kissa :). Kiitos samoin, rauhaisaa joulua!

   Poista