Sivut

torstai 23. huhtikuuta 2015

Arvonta perhosten puolesta alkakoon!

Julistan arvonnan alkaneeksi. Arvon perhosniittysiemeniä, sekä parin hauskan perhosille maistuvan lajikkeen siemeniä.

Pääpalkintona on perhosniitty tuoreelle, rehevälle maapohjalle. Siemensekoituksesta löytyy mm. ahdekaunokkia, nurmikaunokkia, pietaryrttiä, puna-ailakkia, päivänkakkaraa ja mahdollisesti myös lehtosinilatvaa ja illakkoa. Siemenpussi riittäää jopa 25 neliömetrin kylvökseen.

Lisäksi pääpalkintoon kuuluu (en tiedä tämän suomenkielistä nimeä), Didiscus caerulean siemeniä. Kuvauksen mukaan lajikkeen vaaleansiniset tähden muotoiset kukat tuoksuvat suloiselta, ja on helppo kasvattaa siemenestä.

1. palkinto
2. palkinto sisältää myös perhosniittyseoksen, siemenet riittävät 3 neliömetriseen kylvökseen. Lisäksi palkinto sisältää perhosten ja pörriäisten kestosuosikit, tummatulikukan ja mäkimeiramin siemenet. Mäkimeirami maistuu myös ihmisille, eikös se olekin oreganoa? :)

Watti esittelee 2. palkinnon.
Säännöt

Osallistumisaika on 23.4- 2.5.
-Anonyymit osallistuvat yhdellä arvalla, kommentoikaa postausta ja antakaa joku nimimerkki (ettei sitten ole montaa ''Anonyymi''-nimistä). Jos voitto osuu kohdallesi, ilmoittautukaa minulle sähköpostilla (wattiqatti@gmail.com).

-Tunnistautuneet voivat osallistua joko yhdellä arvalla (kommentoimalla postausta),
tai kahdella arvalla, eli kommentoimalla ja kopioimalla alhaalla olevan arvontakuvakkeen omille sivuillensa.

Arvontaonnea kaikille :)

WWW.GOOGLE.COM


11 kommenttia:

 1. Yhdellä mukana. Meillä olisikin paljon perhosia ruokittavaksi ja olenkin jo istutellut paljon perhosille mieleisiä perennoja. Niitty vielä puuttuu!

  VastaaPoista
 2. Meillä ollut suunnitelmissa perustaa niitty. Vielä ei ole tänä vuonna paljon perhosia bongattu. Kaksi Sitruunaperhosta on tämän kevään saldo, se taitaa luvata hauskaa kesää jonkun uskomuksen mukaan. Yleensä ekana perhosena on nähty nokkosperhonen, nyt ei ole vielä niitä nähty.Mahtava arvonta!

  VastaaPoista
 3. Pitää yrittää arpaonnea. Toissa kesänä yritin laittaa perhosbaarin, puutarhamessuilta ostin sienen paloja jotka oli kasteltu perhosen maunmukaan tehtyyn mehuun. Minusta ei tullut menestyvää baarimikkoa, eivät tykänneet antimista. Jospa aidot kukat kiinnostaisivat. Ainakin nauhukset syksyisin ovat täynnä perhosia.

  VastaaPoista
 4. Viime aikoina on tuullut paljon ja muutenkin on tuuliset päivät lisääntyneet, että perhosilla ja muilla pörriäisillä on tukalat oltavat. Niittyjä on lisättävä niille ja lahjoittaisin siemenet mummin mökin kaunistukseen.

  VastaaPoista
 5. Yksi arpa kiitos
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, apua! Mitä mä tein :D

   ....mutta jokatapauksessa mukana yhdellä arpalipukkeella onnea koittamassa :)

   Poista
 7. Täältähän löytyi kiva blogi! Yhdellä arvalla mukana ja lukijaksikin liityin :)

  VastaaPoista
 8. Tahtoisin osallistua! Ja kuvankin laittaisin jos vaan osaisin. Onpa kaunis tuo didiscus. Googlasin sen ja löysin nimen Sinivarjo. Kaunis nimi sekin.

  VastaaPoista